Lid worden

In feite is het kiezen van een vereniging een kwestie van vraag en aanbod. Een paar voor de hand liggende vragen voorzien we hieronder van ons aanbod.

VraagAanbod
We zoeken een sport voor onze kinderen. Wat heeft Vice-Versa’51 aan jonge kinderen te bieden?Stap voor stap en spelenderwijs worden de basis vaardigheden aangeleerd. Twee keer per week (op maandag en donderdag is er training voor deze groep.
Wanneer ze er aan toe zijn kunnen ze deel nemen aan aangepaste toernooien en de beginnerskompetitie.
Ik heb al de senioren leeftijd (18+) en wil echt wel goed leren spelen en mogelijk ook gaan deelnemen aan wedstrijden.Op maandagavond en donderdagavond zijn er trainingsgroepen waar je onder deskundige leiding je spel kunt ontwikkelen. Je kunt dan ook advies krijgen over te gebruiken materiaal.
Kan ik ook zo maar gezellig een balletje slaan?Op woensdagavond is er gelegenheid om vrij te spelen. Reserveren is dan wel nodig. De donderdagavond biedt ook wel mogelijkheden, dit in overleg met de trainer.
Kan ik overdag spelen?Hiervoor zijn er twee mogelijkheden:
Op woensdagvoormiddag is er een gemengde groep. Er wordt regelmatig gewisseld en tussendoor is er een koffiepauze.
Op donderdagmiddag is er een van oorsprong damesgroep (intussen draaien er ook wat heren mee). Bij deze groep wordt normaal training gegeven en na de training wordt er koffie gedronken.
Wat kost het?De geldende bedragen voor contributie zijn onder ‘Informatie’ te vinden. Verder is tafeltennis geen dure sport. Een beginners bat kun je aanschaffen voor enkele tientjes. Verder kun je terecht met normale sportkleding en …. schone sportschoenen.
De eerste drie keren zijn in principe gratis.
????????Alle andere vragen kun je stellen bij een bezoek of bij contact via mail of telefoon.
Voor exacte speeltijden zie ‘Agenda’
Voor mail of belgegevens zie ‘Contact’

LEDEN ZORG VOOR MEER LEDEN! Meer weten? Klik op de waardebon!