Laatste nieuws

Op deze pagina actuele zaken. Kort besproken, met mogelijk een link naar het bijbehorende document.

Openingstoernooi

Op 9 september is het seizoen geopend met een toernooi. Een kort verslag van dit toernooi vind je op de pagina toernooien. Klik op onderstaande foto om naar het verslag te gaan.

Instuif en Ultimate tafeltennis
Op woensdagavond 21 september starten we met Ultimate Tafeltennis en Instuif. Op de woensdagavond heb je dan de mogelijkheid om het Ultimate Tafeltennis te komen spelen of vrij te spelen. Om te kunnen spelen moet je wel aanmelden. Je hebt nu de mogelijkheid om die buurman\vrouw of collega die ook zegt te kunnen tafeltennissen mee te brengen om een partijtje te spelen. Voor meer info klik op onderstaand plaatje. Of ga naar de pagina instuif – ultimate tafeltennis.

ultimate tafeltennis

Indeling en planning van de najaarskompetitie. Te vinden via NAS en via de agenda.

Openingstoernooi 08 juli 2022
Op 8 juli was er een toernooi om de speelzaal te openen na de grote renovatie.
Om 18.00 uur werd er gestart voor de jeugd. In totaal deden er 11 jeugdspelers mee, waaronder 5 kinderen uit Oekraïne. Als eerste werden er een aantal spelletjes gedaan. Dit werd het beste gedaan door Dima en Vlad.
Hierna was het tijd voor een aantal wedstrijdjes. Hierin was Jibbe het beste. Tot slot was er voor alle jeugdspelers nog een zakje chips en een klein batje met lampje.
Om 19.30 uur was het tijd voor de senioren. Zij hebben 7 wedstrijden gespeeld (enkel en dubbel). Als beste speler kwam Rens Dam naar voren. Jeannette Schreurs had het minste games gewonnen. Als beloning mochten Rens en Jeannette rond gaan met een schaal snacks.

Tik op de foto om ze allemaal te bekijken

Renovatie speelzaal
Op vrijdag 24 juni is begonnen met de werkzaamheden in de speelzaal. Tijdens deze grote renovatieklus zijn het plafond en verlichting vervangen. Alles is volgens planning verlopen. Op woensdag 6 juli wordt begonnen met de trainingen.

Maandag 27 juni slopen plafonds
Maandag 4 juli We kunnen bijna weer aan de slag
Dinsdag 5 juli De eerste bal is weer geslagen


Beker voor Annemein.
Op zondag 12 juni was de laatste ronde van de duo TableStar competitie deze werd gespeeld in Gilze. Van ons deden Bjorn van Gils en Annemein Bolster weer samen mee. Ze moesten vandaag tegen het team van TIOS uit Tilburg. Bjorn begon en verloor zijn 1e wedstrijd nipt in vieren. Annemein maakte het heel spannend ze verloor met 12-10 in de vijfde jammer genoeg. Daarna herstelde ze zich perfect en wist haar wedstrijd te winnen in vieren. Daarna moest Bjorn weer, hij had wat last van zijn voet waar hij in de gezamenlijke warming-up door was gegaan. Verloor deze wedstrijd met 3-0 maar alle games waren heel nipt. Als laatste wedstrijd werd het dubbel gespeeld dat werd weer heel spannend na diverse matchpoints trokken ze toch in de vijfde game aan het kortste eind en verloren met 13-11. Na het gezamenlijk eindspel was de prijsuitreiking en daar bleek dat Annemein Bolster het beste meisjes was van het afgelopen seizoen. Daarvoor mocht ze een mooie beker in ontvangst nemen.

14 mei Gezellige middag
Op hun eerste grote activiteit mag het bestuur met tevredenheid terug kijken. Grote opkomst in een sfeervol ingerichte zaal. Een hele reeks leden werd in het zonnetje gezet omdat ze al jaren lid zijn van onze vereniging. Er werd volop bijgepraat en de quiz werd goed ontvangen. Opvallend was dat de eerste mascotte van de club terug thuis is gekomen! (Leuk Ad!) En …. aan het eind ging bij iedereen een lampje branden! Als nu de spreuk dat scherven geluk brengen ook nog uitkomt is alles weer voor elkaar. AD