Toernooien

BEGINNERSTOERNOOI 16 OKTOBER 2022
Voor een kort verslag en een foto klik hier.

OPENINGSTOERNOOI 9 SEPTEMBER 2022
Op 9 september zijn we het seizoen gestart met een toernooi. In totaal deden er 17 leden aan mee. Een wedstrijd ging altijd over 3 games. De 1e ronde werd geloot. Voor de overige wedstrijden mocht degene die het langst aan het wachten was op de volgende wedstrijd, een van de overige wachtende uitdagen. Er was natuurlijk ook de mogelijkheid om even te pauzeren in de kantine. Nadat de loting voor de 1e ronde was verricht gingen de wedstrijden om ongeveer 20.00 uur van start. De laatste wedstrijden werden om 22.00 uur gestart, zodat om 22.30 de uitslag bekend was. Niels Mouwen was met 19 gewonnen games de winnaar, op de voet gevolgd door Cocos Stelian (18 games) en Jeroen Bastiaans (17 games). Net Huijben en Jeanette Schreurs deelden de 16e plaats met 2 gewonnen games.

In actie
wachten op je beurt
even pauzeren

5 april 2022 Ladies Day bij Belcrum

Sport overdag. Na de grote corona pauze kon er eindelijk weer een Ladies Day verspeeld worden. 16 dames waren present bij Belcrum in Breda. Wij leverden een prima bijdrage met 7 deelneemsters.
Er zoals gebruikelijk was weer volop gedubbeld, gelachen en gekletst. Onderbroken door een lunch met lekkere soep en belegde broodjes. Daarna ging het programma weer verder. Gastvrouwe Bep wist het grootste aantal punten te scoren en werd winnares, op de voet gevolgd door ‘ons Wieny’. Iedereen van onze dames wist wel wat punten in de wacht te slepen.
Er is al afgesproken dat we de tweede helft van het jaar weer in onze zaal aan de slag gaan.

Een volle sporthal.